droosjpg
retjpg
ikkjpg

bagklogjpg

piljpg

pdmlovjpg   brnnjpg   probjpg  frhpasjpg   allanjpg   allnnnjpg
tosserjpg reddeljpg phjertejpg dachjpg cvidjpg 30aarjpg crimejpg holyspjpg gfejljpg nharrjpg stpjpg
ottojpg   kimlarsenjpg   pellejpg   tempeljpg   opraabjpg   lydighedjpg
fremstilletjpg   lakrids002jpg   mskmundenjpg   allpasjpg   romerjpg   pzsngjpg
covnvjpg   geojpg   vccvitajpg    tvngssjpg   mskjpg   julijpg
ceposjpg   sygehusjpg   vitadocjpg   nrn002jpg   slagfastjpg   indkjpg
shitjpg   multimaskjpg   cbtsjpg   tnpnnjpg   gladiojpg   rdg002jpg
nytaarjpg   skaderjpg   speakjpg   vitadocjpg   rwlsjpg   artnwsjpg
epidjpg   briefjpg   notjpg   stockjpg   heidiijpg   skeptikerjpg
lckdwnjpg   ownjpg  julijpg   konskjpg   mrnjpg   shwjpg
clintjpg   faustjpg   ccapjpg   embajpg   whornjpg   lgnjpg
glblljpg   mdspjpg   lblltjpg   grphjpg   stblljpg   chp1jpg
rssnjpg   ortojpg   flshjpg   dngjpg   infrjpg   rndrjpg
1vopjpg   2vopjpg   3vopjpg   gvn1jpg   hoojpg   dec82jpg
expjpg   511jpg   rchjpg   boxjpg   hltjpg   fthrjpg
pzzzjpg  ivmjpg   ulwjpg   mskpjpg   chp2jpg   chppjpg
lawjpg   deljpg  assajpg   hydrxjpg   chldjpg   berteljpg
reinjpg   spvjpg  prgjpg   resejpg   itljpg   ow2jpg
advicejpg   newyjpg   angrierjpg    carjpg   createdjpg   lifejpg
awjpjpg
slsjpeg
Der er flere ting, vi selv kan gøre for at mindske risikoen for alvorlige bivirkninger eller dødsfald ved indtagelse af lægemidler: >>>
1) Undgå at tage lægemidler, med mindre de er absolut nødvendige. Spis generelt så få lægemidler som muligt og i så kort tid som muligt. Spørg din læge, om der er andre muligheder og om du vil få det bedre også uden behandling.
2) Undgå at tage nye lægemidler de første syv år, de er på markedet. De fleste lægemidler, der trækkes tilbage af sikkerhedsmæssige årsager, bliver nemlig trukket tilbage inden for de første syv år.
3) Spørg altid kritisk ind til gavnlige og skadelige virkninger ved at tage den medicin, din læge foreslår. Vær hele tiden bevidst om, at lægen har meget af sin viden fra medicinalfirmaernes markedsføring. Lad din læge finde informationerne frem til dig om den reelle virkning NNT (lavt er bedst) og NNH (højt er bedst):
(NNT) "Number Needed to Treat" - antal der får medicinen før én får gavn. (NNH) "Number needed to Harm" antal får medicinen før én tager skade.
4) Søg også information om lægemidlet selv. Læs indlægssedlen grundigt. Søg viden på internettet, for eksempel i Cochrane-biblioteket, som leverer uafhængig viden. Sæt dig ind i lægemidlets bivirkninger og behandlingseffekter, så godt du kan... https://www.cochranelibrary.com
5) Hvis du tager medicin, så spørg jævnligt din læge, om den stadig er nødvendig for dig. Du kan ikke regne med, at din læge selv husker at stoppe behandlingen.
6) Husk altid at oplyse, hvilke andre lægemidler, du tager, når din læge foreslår ny medicin. En del lægemidler kan have alvorlige bivirkninger, når de tages sammen..."
"Hvis du ikke tror på at systemet er ude af kontrol, så kontakt mig venligst og forklar, hvorfor medicin er den tredje hyppigste dødsårsag." Peter C. Gøtzsche
vccjp211jpeg
Hør overlæge i klinisk immunologi på Aalborg Universitetshospital, Kim Varmings, indlæg i debatten her >>>
"Vi er bekymrede for de sundhedsmæssige, sociale og økonomiske konsekvenser, som indgrebene har i forhold til befolkningens generelle trivsel og vores rettigheder som mennesker. Vi oplever, at de indgreb, der er foretaget, hviler på et meget spinkelt sundhedsfagligt grundlag, og at alvoren i det aktuelle udbrud ikke står mål med konsekvenserne af indgrebene," lyder det bl.a. fra lægerne, som kalder konsekvenserne af indgrebene for "ude af proportioner." Danske læger og forskere bliver holdt uden for den danske debat på DR, TV2 etc, i en sådan grad, at de ser sig nødsagede til at lave deres egne alternativer som f.eks. på  Danmarks Frie Fjernsyn >>>
png01jpg
whnjpg
whnnjpg
rumble.com        youtube.com       brandnewtube.com        bitchute.com       odysee.com