droosjpg
sandhdenafljpg
I begyndelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud. Han var i begyndelsen hos Gud. Alt blev til ved ham, og uden ham blev intet til af det, som er. I ham var liv, og livet var menneskers lys. Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke.

Der kom et menneske, udsendt af Gud, hans navn var Johannes. Han kom for at aflægge vidnesbyrd, han skulle vidne om lyset, for at alle skulle komme til tro ved ham. Selv var han ikke lyset, men han skulle vidne om lyset.
Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden. Han var i verden, og verden var blevet til ved ham, og verden kendte ham ikke. Han kom til sit eget, og hans egne tog ikke imod ham. Men alle dem, der tog imod ham, gav han ret til at blive Guds børn, dem, der tror på hans navn; de er ikke født af blod, ikke af køds vilje, ikke af mands vilje, men af Gud.

Og Ordet blev kød og tog bolig iblandt os, og vi så hans herlighed, en herlighed, som den Enbårne har den fra Faderen, fuld af nåde og sandhed. Johannes vidner om ham og råber: »Det var om ham, jeg sagde: Han, som kommer efter mig, har været der forud for mig, for han var til før mig.« Af hans fylde har vi alle modtaget, og det nåde over nåde; for loven blev givet ved Moses, nåden og sandheden kom ved Jesus Kristus. Ingen har nogen sinde set Gud; den Enbårne, som selv er Gud, og som er i Faderens favn, han er blevet hans tolk.  Johannes Evangeliet 1, 1-18 >>> >>>
"Hvis I bliver i mit ord, er I sandelig mine disciple, og I skal lære sandheden at kende, og sandheden skal gøre jer frie"
"Når mennesker holder op med at tro på Gud, tror de ikke på ingenting; så tror de på hvad som helst" G.K.Chesterton

"GUD BEVARE DANMARK er i vores statsministers mund blevet til GUD HAR VIGEPLIGT. Så en anden kan tage pladsen. Det ser vi med stor tydelighed, når man i den danske folkekirke forlanger, at man skal fremvise coronapas for at komme ind i GUDS HUS. Det harmonerer ikke med det kristne budskab om at elske sin næste, som sig selv. Vi er skabt i Guds billede med DNA som mennesker. Jeg foretrækker menneskelighed frem for mRNA skabt transhumanisme" citat Lene Bang


Survival of the fittest >>>  When science believe in God >>> >>>glaxojpg

012jpg

012jpg

012jpg

012jpg

flatjpeg